פורום הפרעת קשב וריכוז

האם אתה מומחה בתחום זה?

zap דפי זהב מפעילה עשרות פורומים, המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מומחים בתחומם. זה המקום עבור הגולשים והצרכנים לשאול, להתייעץ ולקבל הכוונה אמינה ומקצועית. כעת לפורום זה דרוש מנהל מקצועי חדש. מעוניין/ת לנהל את הפורום? לחץ/י כאן >

לראש הפורום >
הודעה/מחבר
תאריך ושעה
15:23

לימוד בכיתה מיוחדת

שלום לך, בתי בת ה-12 לומדת בכיתה מיוחדת ללקויי למידה. היא עברה לכיתה זו לפני שנתיים ובכל זאת אני לא רואה שיפור ביכולת הלימודית שלה. היא עדיין מתקשה בקריאה וסובלת מבעיות זיכרון. האם אני צריכה להעביר אותה למסגרת אחרת? מה עליי לעשות?
למידה בכיתה מיוחדת ‏(ד״ר אבי יקיר)
07:29

למידה בכיתה מיוחדת

כדאי לבחון את המקור לחוסר ההתקדמות: אולי כדאי לעשות שוב אבחון לקות למידה עם מומחה בעל תואר שני ( אונ׳ חיפה או אונ׳ העברית ) ולבקש מהמאבחן להגיע לביה״ס לשיחה עם המורה. כך ניתן יהיה להבין איפה הבעיה . המאבחנת תוכל גם לשוחח איתך על נהלים שאתן ההורים קבעתם בכל מה שקשור לביצוע מטלות בבית.
לראש הפורום >

מידע על אבחון ליקויי למידה, טיפול בלקויי למידה