פורום ייעוץ מזון

האם אתה מומחה בתחום זה?

zap דפי זהב מפעילה עשרות פורומים, המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מומחים בתחומם. זה המקום עבור הגולשים והצרכנים לשאול, להתייעץ ולקבל הכוונה אמינה ומקצועית. כעת לפורום זה דרוש מנהל מקצועי חדש. מעוניין/ת לנהל את הפורום? לחץ/י כאן >

לראש הפורום >
הודעה/מחבר
תאריך ושעה
07:44

איך בונים תפריט

אני מעוניין להקים מסעדה מזרחית אותנטית ואקסקלוסיבית. הבעיה היא שאין לי מושג אני בונה תפריט ומתמחר את המאכלים שיוצאים מהמטבח שלי. האם תוכלו לתת לי כמה טיפים בבקשה?

יום טוב!
בניית תפריט ‏(עמית נשרי)
18:22

בניית תפריט

הי. תפריט בונים בשיטה הבאה (כמובן על רגל אחת)
1. מה המנה ומה המתכון - רושמים את כל המוצרים בהם אני משתמש לטובת הכנת המנה. שוקל כל מוצר ומוצר ומחשב עלות כל מוצא ומוצר. נא לשים לב למשקל נטו וברוטו וכמובן למחיר האם כולל או לא כולל מע"מ.
2. סוכם את את כל העלויות של כל המוצרים ואז יש עלות למנה בודדת.
3. חוזרים על הפעולה לכל המנות ואז יודעים את העלות.בהצלחה
לראש הפורום >

מידע על יועצי מזון