פורום ייעוץ מזון

האם אתה מומחה בתחום זה?

zap דפי זהב מפעילה עשרות פורומים, המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מומחים בתחומם. זה המקום עבור הגולשים והצרכנים לשאול, להתייעץ ולקבל הכוונה אמינה ומקצועית. כעת לפורום זה דרוש מנהל מקצועי חדש. מעוניין/ת לנהל את הפורום? לחץ/י כאן >

לראש הפורום >
הודעה/מחבר
תאריך ושעה
11:51

תוכל להסביר מעט על נושא ה-food cost?

איך מחשבים ‏(עמית נשרי)
08:05

איך מחשבים

בוקר טוב רן
עלויות מזון מחשבים על פי מספר גורמים -
1. מתכון - רישמו את שמות המוצרים ומשקלם טרם בישול ואת מחירם לפי משקל נטו של חומר הגלם (לכל מוצר יש משקל נטו וברוטו).
2. שקילה של המוצר המוגמר לאחר בישול טרם הגשה על הצלחת קרי מה יצא לנו לאחר שהרכבנו את כל המוצרים ובישלנו אותם.
3. עץ מוצר - מה אנחנו מגישים ללקוח, באותה שיטה כמו שאנחנו מתמחרים מתכון כך נאחנו מתמחרים את המנה ללקוח.
חשוב - לא לשכוח את המע"מ, מחיר המכירה הוא כולל מע"מ אבל החישוב נעשה ללא המע"מ.
בהצלחה
לראש הפורום >

מידע על יועצי מזון