פורום אזרחות רומנית (דרכון רומני)

האם אתה מומחה בתחום זה?

zap דפי זהב מפעילה עשרות פורומים, המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מומחים בתחומם. זה המקום עבור הגולשים והצרכנים לשאול, להתייעץ ולקבל הכוונה אמינה ומקצועית. כעת לפורום זה דרוש מנהל מקצועי חדש. מעוניין/ת לנהל את הפורום? לחץ/י כאן >

לראש הפורום >
הודעה/מחבר
תאריך ושעה
01:55

אזרחות רומנית

שלום,
1. א. האם אפשר לתרגם את המסמכים לרומנית אם אני יודע את שתי השפות ולקבל אישור הצהרה מנוטריון (טופס 7) או שרק נוטריון צריך לתרגם לרומנית ולתת אישור נכונות תרגום (טופס 6)?
ב. האם האישור הנוטריוני גם צריך להיות מתורגם לרומנית או שמספיק הטופס באנגלית ועברית?
2. אם הסבא והסבתא היו אזרחים רומנים, האם צריך להגיש את תעודות הלידה של שניהם, או שמספיקה תעודת לידה של אחד מהם, אם יש גם תעודת נישואים שלהם?
3. האם צריך להציג תעודת לידה מקורית או שמספיק העתק נאמן למקור שאושר ע"י נוטריון?
4. האם יש צורך בבדיקת סטטוס האזרחות (Clarificarea Cet??eniei Rom?ne) לגבי ילידי שטחים שהיו בשליטת רומניה (בסרביה ובוקובינה) בין 1918-1940 שהפכו לאזרחי בריה"מ במלה"ע ה-2?
5. האם ניתן לדלג על דור בקבלת האזרחות, אם קיימות תעודות לידה ונישואים שמקשרים בין הנכדים לסביהם?
תשובה לאור ‏(עו"ד אייל ברקן )
15:49

תשובה לאור

אור,
לגבי שאלה מס' 1, אנא פנה לנוטריון.
לגבי שאלה 2, מספיקה תעודה אחת.
3 - מקורית.
4 - תלוי בתאריכי הלידה.
5 - תלוי אם החוט המקשר עודנו בחיים.

בברכה,
עו"ד אייל ברקן
www.barkan-law.com
לראש הפורום >

מידע על הגירה ואזרחות זרה