פורום גריל וברביקיו - מתקנים

האם אתה מומחה בתחום זה?

zap דפי זהב מפעילה עשרות פורומים, המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מומחים בתחומם. זה המקום עבור הגולשים והצרכנים לשאול, להתייעץ ולקבל הכוונה אמינה ומקצועית. כעת לפורום זה דרוש מנהל מקצועי חדש. מעוניין/ת לנהל את הפורום? לחץ/י כאן >

לראש הפורום >
הודעה/מחבר
תאריך ושעה
08:27

הקטנת העשן והריח מהגריל

איך אפשר לצמצם את כמות העשן והריח שנפלטים מגריל גז? האם אפשר להתקין מעליהם קולט אדים וריחות?

12:09

הקטנת העשן והריח מהגריל

כרמית,

1. תדאגי שהמגן ותוך הגריל יהיו נקיים. הלכלוך סופג שומן וגורם ליותר שריפות. לא צריך לנקות שיהיה מבריק, אבל אחרי הבישול או לפניו כדאי להעביר מברשת ברזל כדי לפנות לכלוך גס.
2. תשתדלי להוריד שומן מיותר מהאוכל.
3. תשתדלי לבשל עם מכסה סגור, כאשר המכסה סגור יש פחות אספקת חמצן לאש ולכן נוצרות פחות שריפות.

אני לא ממליץ על קולט אדים משתי סיבות:
1. הטמפרטורה שגריל מיצר היא הרבה יותר גבוהה ממה שכיריים מייצרות. במיוחד בזמן הדלקת פחמים.
2. הקולטים הסטנרדיים נועדו להעביר אדים. הגריל מייצר עשן שומני שנדבק לקולט ולרכיבים הנעים ולאחר זמן הוא נהיה מגעיל ומתקלקל.

בהצלחה!

יוסי
לראש הפורום >

מידע על מתקני גריל וברביקיו