פורום גריל וברביקיו - מתקנים

האם אתה מומחה בתחום זה?

zap דפי זהב מפעילה עשרות פורומים, המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מומחים בתחומם. זה המקום עבור הגולשים והצרכנים לשאול, להתייעץ ולקבל הכוונה אמינה ומקצועית. כעת לפורום זה דרוש מנהל מקצועי חדש. מעוניין/ת לנהל את הפורום? לחץ/י כאן >

לראש הפורום >
הודעה/מחבר
תאריך ושעה
אנטרקוט ‏(גבי)
23:05

אנטרקוט

כשאני מכין אנטרקוט על המנגל מבחוץ הוא תמיד נראה מוכן וטוב אבל מבפנים הוא אדום מדיי. כדי להימנע מזה אני מוצא את עצמי חותך את הבשר תוך כדי צלייה כי אני לא בטוח שהוא טוב, וברור לי שהחיתוך הזה לא עושה טוב לבשר. אשמח אם תיתן לי טיפים שיאפשרו לי לדעת שהבשר אכן טוב בלי לחתוך אותו כשהוא על האש. תודה.
לראש הפורום >

מידע על מתקני גריל וברביקיו